MAGAZIN

Golden Palace Göd

Nőnapi beszámoló

A Golden Palace Gödben megrendezett jótékonysági Gálaesten a résztvevők igen izgalmas, érdekes és látványos programkínálatból választhattak!

Vendégeink a támogatói jegy megvásárlásával hozzájárultak  a Győri Ördöglovasok és Győri Lovas Színház működéséhez, ahol aktív utánpótlás nevelés is zajlik, mely egyedülálló az országban!

Beszámolónkat az eseményről alább olvashatják.

Az Ördöglovasokról…..

„varázslat – veszély – dinamika – hagyomány – család” ezekkel a szavakkal indítják bemutatkozásukat ők maguk.  Több mint 300 fős 23 éves különleges lovasiskola legjobb és legelszántabb lovasai Magyarországról 100 fős saját ménesből válogatott lovakkal állnak színpadra.  A programok stílusa között megtaláljuk a modern show elvárásait tükröző lovas bemutatót, a középkori lovagi tornát, a western stílust, de a pegazusokat idéző fantasy stílust is. Egy lelkes, szenvedéllyel teli csapat, akik az elmúlt 15 évben meghódította Magyarországot és többször kapott meghívást Németországba, Szlovákiába, Erdélybe, Szlovéniába és Ausztriába. Állandó fellépői a Nemzeti Vágta Gála műsorának, a Lovas Világkupának és számos kiemelt hazai és nemzetközi lovas eseménynek. 2015-ben a Kettes Fogathajtó Világkupát, 2019-s Vadászvilágkiállítást az ő műsoruk zárta.

A Győri Ördöglovasok  kétszer nyerték el az Év Show-ja címet.  A csapat vezetője és alapítója Tóth Szilárd, aki 22 éves pályafutása alatt eddig közel 700 tanulóval szerettette meg a lovaglás tudományát 4 éves kortól egészen 70 éves korig.

A lovasbemutatót a Székely Műhely Társulás örömzenéje követte.

Székely Műhely Társulásról……. „a zene megtalál”

A zenekar több mint 20 éve alakult meg ezen a néven, de a tagok már jóval korábban is működtek, különböző együttesekben. Műfajuk a megzenésített versek és saját szövegekre írt dalok, döntően akusztikus megszólalás mellett. A 20 év alatt számos fellépésük volt irodalmi rendezvényeken, könyvfesztiválokon. Működésük egyik csúcsa volt a kanadai magyar közösség meghívására folytatott több hetes turné Torontoban és környékén. Dalaikból 5 lemezt készítettek az évek során, és e dalokból nem kevés szerepelt annak idején a Magyar Rádióban is. Jövendölések c. folk-rock kompozíciójuk az M1 tv vallási műsoraiban volt látható.

Jelenleg új albumukat készítik „Aranypor” címmel, melynek megjelenése és bemutatója ez évben várható.

 

Ezt a műsorszámot  Hajós István, a Bastion Group ügyvezetőjének, biztonságtechnikai szakértőnek az előadása követte, mely  a női önvédelem témája köré szerveződött.

Bemutatót tartottak a Perfect Fight Club tagjai, közülük is Adler Netti, Tóth Enikő, Narde Lotti Ajsa és Furó Viárg, akik valamennyien számos hazai és nemzetközi versenyen, világversenyeken megszerzett helyezést tudnak maguk mögött. Bemutatójuk során elképesztő elemeket láthattunk, és a kiderült, hogy thai boxolni elkezdeni sosincs késő.

 

A show ezután egy olyan ruhabemutatóval folytatódott, ahol a  Stile di Med egyedi tervezésű, különleges alapdarabjai mutatkoztak be, melyeket a tervező  orvosok, egészségügyi és szépségipari dolgozók számára kínál. A Stile di Med kollekcióját viselők a  mindenhol elérhető egyenruháktól eltérően valóban egyedi gondossággal megálmodott munkaruhákat kapnak. 

Egyedülálló szolgáltatásuk részeként designer tanácsadóik segítségével alakítják ki Megrendelőik stílusához, igényeihez és cégének arculatához legjobban illő ruhadarabokat. Nem titok, a Golden Palace Göd Prémium Apartmanház kollégái is Stiledi med kollekciójából kerültek ki.

A kiváló minőségű, magas hőfokon mosható termékeket igényes megoldásokkal, részletekkel gazdagítják. Minden darab Magyarországon készül, így gyors és rugalmas megoldást kínálva partnereik részére.

Ezt követően bemutatkoztak Lengyel Zsuzsi táskái.

Lengyel Zsuzsiról…….

szereti  a színeket, az egyszerű geometrikus formákat, de azt vallja, hogy mindig kell egy kis csavar, ami összezavarja a „nyugalmat”.  Gondolataiból pedig táskák születnek, melyek színükben, formájukban is lenyűgözőek.

Zsuzsit idézve: „Olyan nőknek készítem a táskáimat, akik szeretnek kicsit kilépni a komfortzónájukból. Vállalják azt, hogy az általam tervezett táskával nem maradhatnak láthatatlanok. Ugyanakkor mindennapi életükben kulcsfontosságú, hogy táskájuk kiszolgálja őket. Akkor találta meg a táska a tökéletes gazdáját (vagy fordítva…), ha a vásárló azonnal szerelmes lesz az új szerzeménye!”

A Zemirah tánccsoport Esztergomból érkezett a Golden Palace Gödbe, és mesebeli hangulatot idéző zenékre  tagjaik, Heizelmann Izabella, Fekete Inez, és Kovács Zsófia táncoltak,   akik azt mondják magukról, hogy őket az orientális tánc és a zene szeretete köt össze.

 

Az estet sztárvendégünk, Agárdi Szilvia jelenléte és mindig csodálatos előadása koronázta meg.  A páratlan szépségű,  különleges tehetségű, és  mindig optimista gondolkodásával példát mutató művésznő méltán vált az ország egyik kedvenc előadóművészévé.

Szilvia egyébiránt maga is nagyon szereti a lovakat, rendszeresen lovagol, és örömmel csatlakozott a jótékonysági rendezvényhez.

Olyan örökslágereket hallhattunk, melyek közül több könnyeket csalt vendégeink szemébe.

 

Az estet az Ördöglovasok által szervezett tombolahúzás zárta. A sok értékes felajánlás mind – mind gazdára talált! A fődíj pedig nem más volt, mint egy póni csikó, Pepita, aki egy csodálatos kisgazdához került.

 

Végül bemutatkozott a Dubicz Borászat, különleges borokkal. A Dubicz Borászat csúcsborait Sárhegynek hívják.  Nem véletlenül, hiszen ezek a kiváló tételek a Gyöngyös melletti Sár-hegyről származnak, válogatott szemekből, gondos kezek munkájának köszönhetően.

Boraikkal számos hazai és nemzetközi borversenyen megméretteték  magukat, és kiváló eredményeket tudhatnak magukénak.

Évről évre jobb és jobb minőségre törekednek, elhivatottságuk, elköteleződésük a jó bor elkészítése mellett töretlen, sőt, az évek múlásával csak egyre erősödik.

 

Támogatóink voltak továbbá a  Polaris Quadok, az Indián motorok, a Triumpf motorok hazai forlamazója, Hajós István a Bastion Group ügyvezetője, a Naturland, a Scholl, a Viva Natura, Keszler Ágnes, aki gyönyörű ékszereket adott ajándékba, egyedi ásványékszerek  készítője Mihov Páncél Marian, az Uriage,  a Pongor Group,  Matalikné Hudra Mónikának, aki sorsjegyeket ajándékozott valamint a Horus Kiadó.

A szervezésben a White Magic Media nyújtott szakértő segítséget, Földi KataLin ügyvezető, producer vezetésével.

Skip to content