Helyszín

Nyugdíjasház helyszíne

Hisszük és valljuk, hogy a Golden Palace Göd nyugdíjasház lakóinak jár a professzionális gondoskodás, nyugalom és a kiegyensúlyozott élet. A Golden Palace Göd  káprázatos környezetben, a Dunakanyar kapujában, Göd városának zöldövezetében található. Egyedülálló panorámával, elegáns lakosztályokkal és közel nyolc  hektáros ősfás parkkal várunk minden olyan idősödőt, aki szeretné biztos kezekben tölteni megérdemelt pihenését.

Golden Palace Göd prémium nyugdíjasház

Magán nyugdíjasházunk olyan káprázatos, természetközeli környezetben és elegáns lakosztályokkal várja lakóit, ahol garantáltak a boldog, nyugodt évek. A közel nyolc hektáron elterülő park gondoskodik arról, hogy kapcsolódhassunk a  természethez, és megéljük az élet hétköznapi csodáit. A park közepén elhelyezkedő saját tó és annak homokos partja az aktív kikapcsolódásra vágyók és a nyugodt elmélyedést szeretők közkedvelt helye is egyben, hiszen remek alkalmat biztosít akár fürdőzésre vagy horgászatra, de napozásra, olvasásra és zenehallgatásra is tökéletesen alkalmas.

MAGÁN NYUGDÍJASHÁZ - A PARK

Prémium nyugdíjasházunk  ragyogó és színpompás természeti környezetben, csodálatos panorámával várja az ide érkezőket. Lakóink a közel 8 hektáros ősfás park és a kerttervezők által gondosan kialakított birtokon élvezhetik a nyugodt mindennapok gondoskodását. Olyan lélegzetelállító környezetben élhetnek, ahol nem csak a fizikai igényüknek megfelelő szakszerű gondozást kapnak, de a lelki harmóniáról is gondoskodik a minden évszakban más-más szépséget és élményeket nyújtó park. Apartmanjaink kialakítását is ez a páratlan környezet ihlette.

Nyugdíjas ház a Dunakanyar lábánál - A tó

Szintén a parkban található, az akár fürdésre és horgászatra is alkalmas halastó, ami igazi gyöngyszeme a területnek. A tó környéke kellemes séták, könnyed jogging vagy nordic walk színhelye is lehet. A látvány önmagában is lehetővé teszi a nyugodt kikapcsolódást, de ha valaki aktívabb elfoglaltságot keres, akkor arra is tökéletesen alkalmas területet biztosít. 

Luxus nyugdíjasház – A terasz

Ugyan a luxus kifejezés mindannyiunknak más üzenetet hordoz, mégis helytálló megfogalmazása lehet annak, amit érzünk az épület tágas aulájába, impozáns tereibe történő belépéskor. A luxus üzenetét hordozza önmagában a csodás természet közelsége,  és az elegáns lakosztályok elhelyezkedése is . A  prémium környezet olyan biztonságot nyújt minden lakója számára, ahol valóban önfeledten tölthetik jól megérdemelt nyugdíjas éveiket az itt lakók.
Tágas teraszunkról ragyogó kilátás nyílik mind az ősfás parkra, mind a tóra, de a távolban gyönyörködhetünk a budai oldal hegyeinek panorámájában is. Hidegebb napokon a széles üvegajtóinkon keresztül beáradó napfényt élvezhetjük, míg melegebb időben, a teraszon megpihenve töltődhetünk fel a természeti környezet szépségeivel.

wellness

Nekünk fontos az itt lakók életminősége, ezért a Golden Palace Göd szenior apartmanházban több éltmód-részleg is megtalálható: A főépületben wellness részleg és szauna várja a lakókat, valamint folyamatosan látogatható beauty részlegünk is (fodrászat, kozmetika, pedikűr, manikűr, masszázs stb.). Szolgáltatásunk alapvető eleme a 0-24 órás biztonság megteremtése.

Exkluzív közösségi tér

A Golden Palace Göd prémium nyugdíjas házban a minőségi szórakozásról és szórakoztatásról sem feledkezünk meg. Közösségi tereinkben barátaival, akár családjával együtt kikapcsolódhat, beszélgethet és művelődhet is. Folyamatosan gondoskodunk a változatos és érdekes programokról, mint például az irodalmi kör, festő tanfolyamok, énekkar vagy akár idegen nyelvklub.
Látogatóinktól gyakran halljuk, hogy amit keresnek, az egy luxus nyugdíjasház. Mi mindent megteszünk, hogy Ön is annak érezze.  Egyedülálló moziteremmel, színházteremmel, könyvtárral és bárral rendelkezik nyugdíjas otthonunk, ami szintén az itt élők kényelmét és minőségi időtöltését szolgálja.

Nyugdíjasház árak

A 40 m²-től egészen a 149 m²-es lakosztályig, nyolc különböző típusú apartman is elérhető kínálatunkban.  Az apartmanok bérleti díja elsődlegesen az apartman méretétől függ, de minden esetben figyelemmel vagyunk az Ön életkorára is. Az életkorhoz kapcsolódó kedvezmények nem elhanyagolhatóak!

Csomagajánlataink közül bizonyosan mindenki megtalálja a neki tetszőt, de az egyedi igények tekintetében lehetőségünk van a rugalmasan alakítani azokat.

A részletekért vegye fel velünk a kapcsolatot!

Skip to content