Helyszín

Hisszük és valljuk, hogy a Golden Palace Göd luxus apartmanház lakóinak mindenből a legjobb jár. A Golden Palace Göd a káprázatos Dunakanyar kapujában, Göd városának zöldövezetében található. Egyedülálló panoráma, elegáns lakosztályok, 4 hektáros ősfás park gondoskodik a mindennapok csodáinak megéléséről.

PARK

A Golden Palace Göd apartmanház ragyogó és színpompás természeti környezetben, csodálatos panorámával várja az ide érkezőket. A 4 hektáron elterülő ősfás park és a kerttervezők által megálmodott birtok minden évszakban más-más szépségekkel és élményekkel szolgál az itt élőknek. Apartmanjaink kialakítását is ez a páratlan környezet ihlette.

A parkban található, fürdésre és horgászásra is alkalmas halastó igazi gyöngyszeme a területnek. Kellemes séták, könnyed jogging vagy nordic walk színhelye is lehet, amelynél esténként csodálatos naplementében gyönyörködhetünk.

Terasz

Tágas teraszunkról ragyogó kilátás nyílik mind az ősfás parkra, mind a tóra, de a távolban gyönyörködhetünk a budai oldal hegyeinek panorámájában is. Széles üvegajtóinkon keresztül beárad a napfény az épületbe, a teraszon megpihenve pedig feltöltődhetünk a természeti környezet szépségeivel.

wellness

Nekünk fontos az itt lakók életminősége, ezért a Golden Palace Göd szenior apartmanházban több éltmód-részleg is megtalálható: A főépületben wellness részleg és szauna várja a lakókat, valamint folyamatosan látogatható beauty részlegünk is (fodrászat, kozmetika, pedikűr, manikűr, masszázs stb.). Szolgáltatásunk alapvető eleme a 0-24 órás biztonság megteremtése.

Közösségi tér

A Golden Palace Göd prémium apartmanházban a minőségi szórakozásról és szórakoztatásról sem feledkezünk meg. Közösségi tereinkben barátaival együtt kikapcsolódhat, beszélgethet és művelődhet is. A Golden Palace Göd prémium apartmanház moziteremmel, színházteremmel, könyvtárral és bárral is az itt élők kényelmét és minőségi időtöltését szolgálja