Élet a Golden Palaceban

Hisszük és valljuk, hogy a Golden Palace luxus apartmanhotel lakóinak mindenből a legjobb jár. A Golden Palace a káprázatos Dunakanyar kapujában, Göd városának zöldövezetében található. Egyedülálló panoráma, elegáns lakosztályok, 4 hektáros ősfás park gondoskodnak a mindennapok csodáinak megéléséről. A ragyogó és színpompás természeti környezet, benne a fürdésre és horgászásra is alkalmas halastóval különleges gyöngyszeme a területnek, amely minden évszakban más-más szépségekkel és élményekkel szolgál az itt élő szépkorúaknak. A Golden Palace környezetének hatalmas ősfái között kristálytiszta a levegő, a kerttervezők által megálmodott park pedig egyenesen lélegzetelállító. Az itt élők minden nap igazi luxus nyaraláson érezhetik magukat. Győződjön meg róla Ön is, válasszon apartmanjaink közül határozott időre vagy akár teljes élethosszig!

Idősek háza - Élet a Golden Palaceban

Hisszük és valljuk, hogy a Golden Palace idősek háza lakóinak minden esetben kiemelt figyelem jár. A Golden Palace a meseszép Dunakanyar kapujában, Göd zöldövezetében található. Lélegzetelállító panoráma, prémium lakosztályok, 7 hektárnyi park gondoskodnak a mindennapok csodáinak megéléséről.
A fürdésre és horgászatra is alkalmas halastó különleges gyöngyszeme a területnek, amely minden évszakban más-más szépségekkel és élményekkel szolgál lakóink számára. A hatalmas ősfák között kristálytiszta a levegő, a kerttervezők által megálmodott park pedig egyenesen lélegzetelállító. Az itt élők minden nap igazi nyaraláson érezhetik magukat. Győződjön meg róla Ön is, válasszon apartmanjaink közül!

Idősek háza prémium környezetben

Az egykor ötcsillagos hotelként működő épület alapos felújításon esett át az utóbbi években. A korábbi lakosztályok átalakítása után igazi prémium nyugdíjas apartmanok születtek. A lakóknak lehetőség nyílik a teljes közművekkel, korszerű, modern klimatizációval ellátott, igényes apartmanok élethosszig tartó bérlésére, amely lakóterek 40-150 négyzetméter közötti nagyságban érhetők el. 
Emellett pedig az egyre magasabbra ugró energiaárak mellett is igyekszünk optimalizálni a működési költségeinket. A napelemek felszerelésével és hőszivattyú beépítésével ugyanis nemcsak környezettudatosan működünk, de a stabil energiaellátást is biztosítjuk. 

Minőségi életvitel

A Golden Palace Göd csapata az igényes, hangulatos, minden igényt kielégítő szolgáltatásokra helyezi a hangsúlyt. Tágas, világos, panorámás apartmanokkal várjuk az érdeklődőket, és olyan életformát biztosítunk, amely a minőségi lakhatáson túl az aktív életvitelre, kikapcsolódásra helyezi a hangsúlyt. Az apartmanok lakóinak külön beauty részleget kínálunk, ahol a fodrászat mellett, manikűr, pedikűr, masszázs és kozmetika is várja a feltöltődni,  és szépülni vágyókat.  A szaunavilág pedig biztosítja a kellemes kikapcsolódást, a hét minden napján. 
Színes programokat is kínálunk lakóink számára, hiszen színház- és mozielőadásokkal, valamint különböző szakkörökkel és készülünk, de kötetlen programokon belül akár kertészkedésre vagy horgászatra is van lehetőség. 

Idősek háza az egyéni igények kielégítésére

A Golden Palace Göd nyugdíjasházban az autonóm életmód teljes megtartása alapvető, támogatásunk azokra az igényekre fókuszál, amelyeket a nálunk lakók megfogalmaznak. 

Lakóink biztonsága kiemelten fontos számunkra, ezért minden szükséges orvosi segítséget megadunk. Helyben elérhető orvosi szolgáltatást nyújtunk. Egészség centrumokban található szakorvosi rendelőinkben pedig elkerülhető a hosszas várakozás. Amennyiben pedig olyan vizsgálatra van szüksége, ami rendelőinkben nem elérhetőek, mi segítünk az időpont foglalásban, a vizsgálat teljes megszervezésében és szükség szerint, orvosi javaslat esetén biztosítjuk a biztonságos szállítást, valamint a szükséges kísérőt is. 

Élethosszig tartó gondoskodás

A Golden Palace Göd működési modellje nem idősotthoni forma, hanem attól bizonyos tekintetben jelentős mértékben eltérő szenior apartmanház. A beköltöző polgárjogi szerződés alapján bérleti jogviszonyt létesít az apartmanra, illetve különböző egészségügyi és más szolgáltatásokat tartalmazó szolgáltatási csomagok közül tud választani. Mi garantáljuk Önnek a biztonságos és teljes életet, élethosszig tartó gondoskodást nyújtunk. Tekintse meg csomagajánlatainkat

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keressen minket bizalommal!

Skip to content