Élet a Golden Palaceban

Hisszük és valljuk, hogy a Golden Palace luxus apartmanhotel lakóinak mindenből a legjobb jár. A Golden Palace a káprázatos Dunakanyar kapujában, Göd városának zöldövezetében található. Egyedülálló panoráma, elegáns lakosztályok, 4 hektáros ősfás park gondoskodnak a mindennapok csodáinak megéléséről. A ragyogó és színpompás természeti környezet, benne a fürdésre és horgászásra is alkalmas halastóval különleges gyöngyszeme a területnek, amely minden évszakban más-más szépségekkel és élményekkel szolgál az itt élő szépkorúaknak. A Golden Palace környezetének hatalmas ősfái között kristálytiszta a levegő, a kerttervezők által megálmodott park pedig egyenesen lélegzetelállító. Az itt élők minden nap igazi luxus nyaraláson érezhetik magukat. Győződjön meg róla Ön is, válasszon apartmanjaink közül határozott időre vagy akár teljes élethosszig!

Luxus környezet

Luxus nyugdíjasházunkban lehetőség nyílik a teljes közművekkel, korszerű, modern klimatizációval ellátott, igényes apartmanok élethosszig tartó bérlésére, amely lakóterek 40-150 négyzetméter közötti nagyságban érhetők el. Ősfás parkunk szemet gyönyörködtető, esztétikai élményt kínál, emellett pedig helyben megoldott a biztonságos és árnyékos parkolás is

Minőségi életvitel

A Golden Palace Göd apartmanház csapata az igényes, hangulatos, minden igényt kielégítő szolgáltatásokra helyezi a hangsúlyt. Tágas, világos, panorámás apartmanokkal várják az érdeklődőket, és olyan új, Magyarországon még nem elterjedt életformát kínálnak, amely a minőségi lakhatáson túl a minőségi életvitelre, kikapcsolódásra helyezi a hangsúlyt. Az apartmanok lakóinak a fodrászatban, butikban, kávézóban, cukrászdában elérhető termékek és szolgáltatások teszik még inkább felhőtlenné és kényelmessé a hétköznapokat.

Egyéni igények

A Golden Palace Göd nyugdíjasházban az autonóm életmód teljes megtartása alapvető, támogatásunk azokra az igényekre fókuszál, amelyeket a nálunk lakók megfogalmaznak. A nyugdíjasházban mindenkinek adott a lehetőség és nem éri hátrány azokat, akik minimális támogatásra szorulnak vagy “csak” a biztonságot keresik.

Élethosszig tartó gondoskodás

A Golden Palace Göd működési modellje nem idősotthoni forma, hanem attól egy jelentős mértékben eltérő szenior apartmanház. A beköltöző polgárjogi szerződés alapján bérleti jogviszonyt létesít az apartmanra, illetve különböző egészségügyi és más szolgáltatásokat tartalmazó csomagok közül tud választani, akár élethosszig.