Gyakran ismételt kérdések

A Golden Palace Göd prémium apartmanház egy luxus nyugdíjasház.

Jelentkezni bármikor lehet, Apartmanházunk 2023. április 3-án nyitja meg kapuit. A szabad kapacitás erejéig még van lehetőség apartmant foglalni.

Telefonon a 06 70 621 1222-es számon, személyesen pedig a Golden Palace Göd Nyugdíjasházban címünkön. E-mailt is írhat nekünk az info@goldenpalacegod.hu címre.

Budapest Nyugati pályaudvarról vonattal utazzon el Felsőgöd állomásig, ahonnan a Golden Palace Göd luxus apartmanház gyalogosan is könnyen megközelíthető. (https://jegy.mav.hu/) Óránkánt négy alkalommal is indul vonat; a gyorsított járat 24 perc menetidővel érkezik Felsőgödre.

Alapvetően olyan 65 év feletti, aktív nyugdíjas életre vágyók jelentkezését várjuk, akik szeretnének biztonságos, nyugodt életfeltételeket egy luxus hangulatot árasztó apartmanban, és emellett professzionális szolgáltatás megvásárlásával kívánják biztosítni önmaguk számára a mindenkori megfelelő ellátást.

A bérleti jogviszony határozatlan időre, a bérlő életének utolsó napjáig terjedően köthető. Egyedi igény alapján azonban meghatározott időről is szó lehet.

Apartmanjaink több méretben és elosztásban állnak rendelkezésre a 40 négyzetméterestől egészen a 149 négyeztméteresig. A bérleti díjakat az apartman mérete, és a beköltözni vágyó életkora határozza meg. Egy 40 négyzetméteres apartman bérleti joga, a 75. életév betöltésétől már 29.5 M Ft-ért elérhető.

Igen, apartmanjainkat hétfőtől péntekig munkaidőben tekintheti meg, de a felesleges várakozás elkerülése érdekében javasoljuk, hogy egyeztessen időpontot a 06 70 621 1222-es telefonszámon.

Havi díjas szolgáltatási szerződéssel rendelkezünk, ezért egy hétre nem lehet nálunk lakhatást kérni.

A bérleti díjon felül a kiválasztott szolgátlatási csomagtól függően kell külön szolgáltatási díjat fizetnie. Gold szolgáltatási csomagunk egy 40 négyzetméteres apartman használata esetén 397 100 forint/fő ártól érhető el.

Az apartman fenntartási költségét a havi szolgáltatási díj tartalmazza.

A bérleti díj összege nem, a havi szolgátlatási díj összege azonban függ az apartmanban lakók számától. Egy 40 négyzetméteres apartman használata Gold csomagunkban, együttköltözés esetén már 327 680 forintól érhető el.

Van lehetőség havi bérleti díj és szolgáltatási díj megfizetésére is.

Apartman megvásárlására nincs lehetőség, határozatlan vagy határozott idejű bérleti jogviszonyt kínálunk.

Apartman megvásárlása nincs lehetőség, de más személy részére történő bérlésre igen. A szokványos esetektől el tudunk térni, de ez esetben a részletek kidolgozása egyedi tárgyalási alapot képez

A bérleti díjakat az apartman mérete, és a beköltözni vágyó életkora határozza meg. Egy 40 négyzetméteres apartman bérleti joga, a 75. életév betöltésétől már 29.5 M Ft-ért elérhető.

A bérleti díjat egyösszegben, a havi szolgáltatási díjat minden hónap 5-dikéig kell megfizetni.

Alapvetően a bérleti díj 30 százalékának megfizetését tekintjük az apartman lefoglalásának. A fennmaradó 70 százalékot a bitrokbavétel napja előtt kell megfizetni.

A szolgáltatási díj megfizetése és a saját használati tárgyak karbantartásának költsége.

Tulajdoni jogviszony nem keletkezik, az épület tulajdonosával köttetik egy bérleti szerződés, a szolgáltatás nyújtójával pedig egy szolgáltatási szerződés.

Nem örökölhető a bérleti jog.

Igen, a Golden Palace Göd nyugdíjasházba külföldi állampolgár is beköltözhet.

Igen, természetesen házaspárokat is szeretettel várunk.

Jelenleg nincs várólista, de érdemes mihamarabb kiválasztani a megfelelő apartmant.

Havi díjas szolgáltatási szerződéssel van lehetőség próbalakhatásra is.

A szabad kapacitás mértékétől függően természetesen van erre mód.

Igen, a Golden Palace Göd luxus apartmanház területén van parkolási lehetőség.

Az apartmanokban rendelkezésre áll minden olyan feltétel, ami lehetővé teszi a teakonyha kialakítását.

Kérjük, kattintson honlapunkon a Szolgáltatás menüre a részletes felvilágosításért.

Szolgáltatási csomagjaink költségének meghatározásakor nem vizsgáljuk a gondozási szükségletet. Extra szolgátatási költségekkel a szolgáltatási csomag tartalmán kívül eső szolgátlatások járnak.

A jelenlegi épületben demens betegek fogadására nincs lehetőségünk, de a következő ütemben létrehozandó épületszárnyban olyan speciális szolgáltatási egységet is létrehozunk, melyben megvalósítható a magasabb támogatási szükséglet biztosítása.

Szolgáltatásainkat az igénybe vevő élete végéig nyújtjuk. Aktív kórházi kezelés szükségessége esetén kórházi ellátásra kell számítani.

Apartmanjainkban aktív nyugdíjas életet élhetnek a hozzánk beköltözők, így természetesen szabad mozgásterük van.

Előzetes egyeztetés alapján engedéllyel.

Igen, de ennek költségvonzatát viselni kell.

Skip to content