Apartmanház

Nyugdíjas apartman

2023-tól 85 db 40-149 m² közötti apartman várja lakóit. Az apartmanok száma növekedni fog, tekintettel az épület bővítésére irányuló tervekre, valamint arra, hogy egy új típusú, közvetlen kertkapcsolattal is rendelkező lakrészek kialakítását is tervezzük. Elegáns lakótereink egyedi megjelenésűek, minőségi berendezésekkel felszereltek, de igény szerint akár saját bútorzattal is berendezhetők. A kilátás minden apartmanból káprázatos, hiszen a nyugdíjasház vagy más néven nyugdíjasotthon környezete már önmagában elragadó. Az ideköltözők  mind a légkondicionált lakosztályok méretének,  berendezésének, és a helyben igénybevehető kényelmi szolgáltatásainak köszönhetően élvezhetik mindennapjaikat, megőrizve önállóságukat és privátszférájukat  azzal, hogy folyamatos, a nap 24 órájában elérhető  szolgáltatásokat  biztosítunk. 

Juhar apartman

40m2

36,5 millió forinttól

Elérhető: 42 db

Nyugdíjas apartman exkluzív felszereltséggel
Idősek otthona apartman páratlan szolgáltatásokkal

Hárs apartman

51 m2

Szolgáltatási csomag ajánlatainkat kérje kollégánktól!

Elérhető: 22 db

Tölgy apartman

parkra néző

59 m2

Szolgáltatási csomag ajánlatainkat kérje kollégánktól!

Elérhető: 2 db

Golden Palace idősotthon apartman

Platán apartman

teraszos

59 m2

Szolgáltatási csomag ajánlatainkat kérje kollégánktól!

Elérhető: 4 db

Éger apartman

86 m2

Szolgáltatási csomag ajánlatainkat kérje kollégánktól!

Elérhető: 4 db

Cédrus

Prémium Apartman

103 m2

Szolgáltatási csomag ajánlatainkat kérje kollégánktól!

Elérhető: 1 db

Magnólia

Prémium Apartman

135 m2

Szolgáltatási csomag ajánlatainkat kérje kollégánktól!

Elérhető: 8 db

Mahagóni

Prémium Apartman

149 m2

Szolgáltatási csomag ajánlatainkat kérje kollégánktól!

Elérhető: 2 db

Exkluzív nyugdíjas apartman

A közel nyolc  hektárnyi parkos területen található épület egykor ötcsillagos hotelként működött. Az felújítási munkálatoknak és a korábbi lakosztályok részleges, vagy teljes átalakításának köszönhetően igazi prémium apartmanok születtek. A korszerűsítés során az épület első szintje teljesen új, modern belsőt kapott. A többi szinten megőriztük a korábbi stílust.

Számunkra a környezettudatosság is kiemelten fontos, ezért olyan hosszútávon is stabilan működő energiaellátást biztosítunk, ami kiszámítható és  megbízható. Napelemek felszerelésével és hőszivattyú beépítésével optimalizáljuk működési költségeinket. Az így jellemzően tervezhetővé váló  költségek lehetővé teszik azt,  hogy az egyre magasabbra rúgó energiaárakat ne kelljen továbbhárítanunk. Ezzel is biztonságot, és kiszámíthatóságot szeretnénk garantálni.

Wellness részleg a nyugodt kikapcsolódásért

Lakóink életminőségének emelése kiemelten fontos feladatunk, ezért a Golden Palace Göd nyugdíjasházban több „éltmód-részleg” is megtalálható. Az aktív és egészségtudatos mindennapok fenntartása érdekében a főépületben wellness részleg és szaunavilág várja a lakókat. 
Folyamatosan látogatható beauty részlegünkben biztosítjuk a szépülni vágyók igényeinek kielégítését. Legyen szó fodrászatról, kozmetikáról, pedikűr – manikűrről, masszázsról vagy egyéb szolgáltatásról, kollégáink gondoskodnak az igényes és kellemes körülményekről, az év összes napján kellő szakértelemmel és odafigyeléssel teszik szebbé és kényelmesebbé a hétköznapokat.

Biztonságos és aktív pihenést garantáló nyugdíjas apartman

A kényelem mellett a biztonság legalább ugyanolyan fontos. Ezért éjjel-nappal rendelkezésre állunk, szükség szerinti  ellátást biztosítunk minden lakónk számára. Ez azt jelenti, hogy mindenki a egyéni  állapotának megfelelő hatékony és szakszerű gondozásban részesül. Emellett természetesen helyben elérhető orvosi, szakorvosi járóbeteg ellátás szolgáltatásunk  is rendelkezésre áll. A minden igényt kielégítő,  négy új rendelőből álló komlexumot egészségcentrumunkban hoztunk létre, így akár elkerülhetővé válkik a hosszas várakozás az illetékes szakorvosi rendelőben.   

Ha olyan szakorvosi vizsgálat válik szükségessé, mely szakorvos a helyszínen nem rendel, segítünk az időpont foglalásban, a vizsgálat megszervezésében, és orvosi javaslatra – meghatározott szabályok szerint – biztosítjuk a szállítást, és szükség esetén a kísérőt is.

Mindemellett minden nap gondoskodunk a szükséges gyógyszerek beszerzéséről és amennyiben erre szükség van, annak  megfelelő adagolásáról is. 

Az aktív pihenésre vágyóknak is kiváló választás a Golden Palace nyugdíjasház apartmanja ugyanis helyben is változatos programokkal tesszük színesebbé a mindennapokat. Legyen szó irodalmi körről vagy énekkarról, grillezésről vagy kertészkedésekről, programjaink mindenki igényét lefedik és igazodunk az egyéni elképzelésekhez is, mindig támogatjuk a jó ötletek megvalósítását!

Nyugdíjas apartman árak

A Golden Palace Göd Prémium Nyugdíjas Apartmanház nem a szociális szolgáltatások körébe tartozó ún. szakosított ellátást nyújtja, mint például egy tartós bentlakást nyújtó idősek otthona.  A Golden Palace Göd egy exklúzív  környezetet és kimagaslóan széleskörű és színvonalas szolgáltatást nyújtó nyugdíjasház (nyugdíjas otthon), ami hazánkban egyedülálló minőséget képvisel, ezért rendkívüli lehetőséget biztosít az idősödők, vagy a  nyugdíjas korosztály számára, a biztonságos és élettel teli, nyugodt mindennapok lehetőségéhez. 

Mivel apartmanjaink több méretben is elérhetők, ezért áraink ennek függvényében változnak. Az egyes  életkorhoz, korcsoporthoz  tartozó kedvezmények elérhetővé váltak, tekintse meg árainkat!

Szolgáltatásaink tekintetében három, különböző szolgáltatási összetételt tartalmazó csomagot alakítottunk ki, hogy azok közül mindenki kedvére választhasson. 
A pontos árakkal kapcsolatban keressen minket bizalommal elérhetőségeink egyikén!

A prémium apartmanok kialakítása

Ismerje meg a kiemelkedő színvonalú nyugdíjas apartmanok kialakítását és találja meg az Ön igényeinek tökéletesen megfelelő új otthon! További kérdése lenne, esetleg szeretné élőben megtekinteni a Golden Palace által nyújtott exkluzív élményt? Vegye fel velünk a kapcsolatot, kollégánk készséggel áll rendelkezésére!