MAGAZIN

Golden Palace Göd

Golden Palace Göd Café

A Golden Palace Göd Café 2022 sorozatunk első blokkja véget ért, nagyon várjuk a folytatást!

Mi a Golden Palace Göd szakmai csapatában nagy hangsúlyt fektetünk a tudatos életvezetésre, az egészségtudatos gondolkodásra. Hiszünk abban, hogy a nehézséget lehetőleg megelőzni kell, vagy ha már előállt egy nem várt helyzet, akkor időben, és hatékonyan kell cselekedi. Tudjuk, hogy a jó megoldáshoz vezető út nem mindig mutatkozik meg elsőre, ha azonban kellően kitartóak vagyunk, nem tántorodunk el eredeti célunktól, és nem veszítjük szem elől a valóban lényeges dolgokat, az mindig eredményt hoz!

Rendezvényünket Dr. Solymosi Péter nyugdíjas háziorvos, belgyógyász, tüdőgyógyász, teniszedző nyitotta és zárta két sokat sejtető című előadással: „Mindenki mássza meg a saját hegyét!”,  „Merjünk élni!”.

A résztvevők az előadó személyes élményein keresztül megvilágítva kaphattak ízelítőt a filozófikus rendrakó gondolataiból, meglátásaiból és végső soron közvetett tanácsaiból. A beszélgetések során sokfelé kitekintettünk, mondhatjuk, igazi kulturális élményben volt részünk.

Dr. Elor Judit gödi háziorvos ismét  partnerünk volt ebben a jó ügyben is, és június 7-én a háziorvosi gondozásról és annak fontosságáról, a szűrővizsgálatok jelentőségéről beszélt az érdeklődőknek. A beszélgetésen minden kérdésre lehetőségünk nyílt választ kapni. Igazán őszinte, nyílt és sok – sok kérdésre választ adó beszélgetésnek lehettünk részesei.

Dr. Ragó Zsuzsanna kutató háziorvos, a HPV Centrum szakmai vezetője két alkalommal vállalt küldetésünk teljesítésében szerepet, és nem kevésbé fontos témákat, mint a COVID fertőzés, a post – COVID tünetegyüttes, a védőoltáshoz köthető (?) mellékhatások témáját hozta előadásának. Vendégünk volt Könyves Tóth Anna is, a Doktornő egy gyógyult páciense, aki saját élményt hozott számunkra, és tette ezáltal még érdekesebbé a találkozást. 

Nem kevésbé volt fontos a másik téma sem, amit Ragó Doktornő fejtett ki számunkra.  Sokat hallottunk már róla, de vajon valóban tudunk e eleget a HPV vírus okozta megbetegedésekről?   A tények és tapasztalatok mellett a mélyen gyökerező, stabilan álló, a köztudatban erősen élő tévhiteket is sikerült talán eloszlatnunk ezen alkalmon.

Kedves Vendégeinknek és Előadóinknak ezúton is szeretnénk köszönetünket kifejezni!

Mi, a Golden Palace Göd szakmai csapatában már nagyon várjuk a folytatást!

Skip to content