Demens beteg elhelyezése

Egy demens beteg elhelyezése nem egyszerű feladat. A Golden Palace Göd szolgáltatásai keretén belül demens betegek azonnali ellátását  is vállalja 2023. július hónaptól. Egészségi állapottól függően biztosítjuk minden lakónk számára a lehető legteljesebb életet és a biztonságos, aktív hétköznapokat. Ismerje meg ajánlatainkat!

Hogyan segíthetünk, ha érintetté válik hozzátartozónk?

Időben észlelt és diagnosztizált esetben hozzátartozóként, barátként megismerhetjük azokat a támogató technikákat, amelyekkel hozzájárulhatunk az érintett életminőségének javításához. Természetesen kiemelt fontossága van a megfelelő orvosi ellátásnak, szükség szerinti gyógyszeres terápiáknak.
Mivel a hosszantartó gondozás komoly testi és lelki nehézségeket okozhat a hozzátartozóknak is, ezért javasoljuk, hogy az egyik legjobb megoldás, a demens beteg otthonba helyezése. Így a demenciában szenvedő időseket szakemberek gondoskodására bízzuk, és szeretetünkkel, támogatásunkkal segítjük őket ezen az úton.

A demens beteg elhelyezése és a gondozási módszerek

Első sorban tisztában kell lenni azzal, hogy még a legkörültekintőbb ápolással sem tudjuk gyógyítani. A gondozás célja, hogy biztonságos környezetet teremtsünk, megőrizzük az emberi méltóságot, és ne csak elviselhető életet biztosítsunk, hanem a körülményekhez képest legjobb légkört teremtsük meg. 

Kedves, barátságos légkört teremtve, a körülményeket igazítjuk a beteghez, és nem fordítva. A depresszió kialakulása végett semmiképp sem jó, ha a beteg egész nap a szobájában van, ezért napközben foglalkozásokat biztosítunk, hogy a demens otthon érezhesse magát.

Demens beteg elhelyezése a Golden Palace Göd nyugdíjas otthonba

Minden lakónk személyre szabott, szakszerű ápolásban részesül. Nincs ez másképp a demens betegek esetén sem. Kollégáink éjjel-nappal rendelkezésre állnak, és szükség szerint 0-24 órás ellátást biztosítanak az itt lakó idős embereknek. Mindenkit a saját állapotának megfelelő gondozásban részesítünk.
Az idősgondozás mellett gondoskodunk a szükséges gyógyszerek beszerzéséről és adagolásáról, emellett pedig az előírt terápiákat is biztosítjuk a betegek számára. 

Fentiek szakszerű megvalósítása érdekében két épületben, főépületünk közvetlen közelében igényesen kialakított, közvetlen kertkapcsolatos szobákkal is bíró otthont hozunk létre.
Számunkra fontos, hogy az egyéni lehetőségekhez képest mindenki aktív életet élhessen. Ezért változatos programlehetőségekkel tesszük színesebbé a mindennapokat. Grillezés, kertészkedés, festő szakkör és még sorolhatnánk.
Alkalmazkodunk az egyéni elképzelésekhez, és úgy rakjuk össze programjainkat, hogy mindenki igényeit kielégíthessék.

Miért válassza prémium nyugdíjas apartmanjainkat?

  • Luxus környezet prémium ellátással
  • Azonnali szakápolás,  elhelyezéssel
  • Soron kívüli idős beteg elhelyezés
  • Azonnali ápolás és orvosi ellátás idősek, demensek részére intézményi körülmények között
  • Várakozás nélküli szanatórium jellegű ellátás, gyógyítás, gondozás
  • Páratlan környezet, kiemelkedő színvonalú szolgáltatások
  • Aktív mindennapok, garantált programok
  • Gyógykezelések, életmód tanácsadás, wellness, fizioterápia, szakorvosi ellátás szállás biztosításával, akár külföldi vendégek számára is
  • oron kívüli idős, beteg elhelyezés Budapest közelségében
  • Azonnal elfoglalható prémium apartmanokban belföldi és külföldi betegek és hozzátartozóik részére

További kérdés esetén keressen minket bizalommal!

Skip to content